Redlux redőny - logo

INGYENES FELMÉRÉS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

… eleged van a megbízhatatlan szakemberekből? Akkor jó helyen jársz!

Ablak és ajtó csere akár 2-3 hét alatt
Budapesten és környékén

Kollégáink ingyenesen felmérik az otthonodban található nyílászárókat, majd elkészítjük az árajánlatot. Magyarországi gyártó partnerünknek köszönhetően rövid gyártási idővel dolgozunk, új nyílászáróidat akár 2 héten belül megkaphatod.

5,0 – több mint 200 hitelesített értékelés alapján!

RedLux alkalmazottak szúnyogháló felszerelés közben.

Ismered azt az érzést, mikor felhívsz egy szakembert, és minden rendben megy? Nem? Sejtettem. Folyamatosan késik? Van, hogy meg se érkezik? Esetleg az előre megbeszélt ár lényegesen több lesz, mire vége a munkának? Többször kell vissza mennie, mert valami sose stimmel? Persze, ha ez nem lenne elég, Te még rohangálhatsz ATM-hez, hogy pénzt vegyél fel, és takaríthatsz utána hosszú órákig, mert akkora rendetlenséget hagyott.

5,0 – több mint 200 hitelesített értékelés alapján!

Megoldás:
RedLux

Úgy gondoljuk, hogy a kőkorszaki szakik ideje lejárt. Ideje valami 21. századit nyújtani, hogy ügyfeleink számára ne nyűg legyen a nyílászáró csere.

Rövid gyártási idő

A megrendeléstől számítva kb. 14 nap alatt elkészülnek az új nyílászáróid, amit igyekszünk a lehető leggyorsabban beszerelni számodra.

Bankkártyás fizetés

Nem kell az ATM-hez rohnagálnod, nem kell aggódnod, hogy lesz-e nálad elég pénz. Kollégánknál bankkártyával is fizethetsz!

 
Ügyelünk a rendre

Ügyelünk otthonod tisztaságára, ezért kollégáink rendet tartanak, és összeszedik a szemetet, hogy te csak élvezhesd a beszerelt nyílászárókat!

Ingyenes felmérés

Kollégáink Budapesten és környékén ingyenes leveszik nyílászáróid , amiből elkészítjük a személyre szabott árajánlatod.

Ennyi ember nem tévedhet!

5,0 – több mint 200 hitelesített értékelés alapján!

Nincs kiszállási díj vagy rejtett költség

Kollégáink ingyenesen felmérik a nyílászáróid méretét, majd elkészítjük az árajánlatot, ami tartalmazza a teljes kivitelezés összegét, ami a későbbiekben sem fog változni. Ha esetleg nem szimpatikus számodra az ár, csak jelezz vissza, hogy nem kéred, mi pedig tudomásul vesszük. Kötöttségek nélkül.

Ablakcsere
gyorsan.

Korrekt magyar gyártói partnerhálózatunknak köszönhetően, a legtöbb esetben az új ablakod, és ajtódat akár 2 hét alatt be tudjuk szerelni. Természetesen a gyorsaság nem megy a minőség rovására, és kollégáink mindig kellő odafigyeléssel végzik a beszerelést.

5,0 – több mint 200 hitelesített értékelés alapján!

Miért érdemes ablakot cseréltetni?

Egy új műanyag nyílászáró számos előnyt kínál: Növeljük vele az ingatlanunk értékét, növeljük otthonunk hőszigetelő képességét, amivel hosszútávon a rezsi költségeket csökkentjük. 

Hőszigetelés

A műanyag ablakok kíváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A kínálatunkban megtalálható több típusú nyílászáróból biztosan megtaláljuk azt, ami az ön otthonába ideális választás.

Értéknövelés

Egy frissen kicserélt nyílászáró növeli ingatlanjának az értéket, amely egy esetleges eladásnál akár több százezer forintot is jelenthet.

Biztonság

Sajnos a régi fa ablakok már nem zárnak úgy, mint új korukban, könnyebben be lehet őket törni, esetleg benyomni az ablakot. Ezzel szemben az új nyílászárók több ponton záródnak, erősebb az üvegezésük, mint a hagyományos fa ablakoknak.

 
 

GY.I.K

Hol vállaltok munkát?

A projekt méretétől függően az egész országban.

Tényleg ingyenes a felmérés?

Igen, Budapesten és környékén ingyenes végzünk felmérést. Vidéki felmérés esetén, a felmérés díját levonjuk a végösszegből.

Számlát kapok?

Sajnálatos, hogy ezt le kell írni, de igen! Kapsz számlát a  nyílászáró beépítésről!

5,0 – több mint 200 hitelesített értékelés alapján!

Kérj visszahívást!

Töltsd ki az adatokat és mi hamarosan keresni fogunk.

Kapcsolattartási adatok
Mikor keressünk?