Redlux redőny - logo

INGYENES KISZÁLLÁS AKÁR PÁR ÓRÁN BELÜL, HÉTVÉGÉN IS!

… eleged van a megbízhatatlan szakemberekből? Akkor jó helyen jársz!

Redőny javítás akár pár órán belül, rejtett költségek nélkül
Budapesten és környékén

 

Kollégáink ingyenesen felmérik a redőnyöd állapotát,
feltárják a hibát, majd közlik, hogy mennyibe kerülne a javítás.
Ha számodra ez nem elfogadható, nincs semmi gond!
Csak mondd, hogy nem, és elköszönünk. Kötöttségek nélkül!

5,0 – több mint 95 hitelesített értékelés alapján!

Két gurtni csere esetén a harmadik ajándék!

RedLux alkalmazottak szúnyogháló felszerelés közben.

Ismered azt az érzést, mikor felhívsz egy szakembert, és minden rendben megy? Nem? Sejtettem. Folyamatosan késik? Van, hogy meg se érkezik? Esetleg az előre megbeszélt ár lényegesen több lesz, mire vége a munkának? Többször kell vissza mennie, mert valami sose stimmel? Persze, ha ez nem lenne elég, Te még rohangálhatsz ATM-hez, hogy pénzt vegyél fel, és takaríthatsz utána hosszú órákig, mert akkora rendetlenséget hagyott.

Két gurtni csere esetén a harmadik ajándék!

5,0 – több mint 95 hitelesített értékelés alapján!

Megoldás:
RedLux

Úgy gondoljuk, hogy a kőkorszaki szakik ideje lejárt. Ideje valami 21. századit nyújtani, hogy ügyfeleink számára ne nyűg legyen egy redőny javítás.

Időpont garancia

Garantáljuk, hogy a megadott időintervallumban érkezünk. Ha esetleg 15 percnél többet késnénk, a megbeszélt javítási költség 70%-át kell csak fizetned!

Bankkártyás fizetés

Nem kell az ATM-hez rohnagálnod, nem kell aggódnod, hogy lesz-e nálad elég pénz. Kollégánknál bankkártyával is fizethetsz!

 
Lábzsákot húzunk

Ügyelünk otthonod tisztaságára, ezért kollégáink lábzsákot húznak, és összeszedik a szemetet, hogy te csak élvezhesd az újra működő redőnyödet!

Akár aznapi kiszállás

Tudjuk, hogy milyen rossz, ha napokig nem tudod használni a redőnyöd. Sötét van, nem jár a levegő. Ezért, akár AZNAPI kiszállással vállaljuk redőnyöd javítását, hétvégén is.

Ennyi ember nem tévedhet!

Két gurtni csere esetén a harmadik ajándék!

5,0 – több mint 95 hitelesített értékelés alapján!

Nincs kiszállási díj vagy rejtett költség

Kollégáink ingyenesen felmérik a redőnyöd állapotát, feltárják a hibát, majd közlik, hogy mennyibe kerülne a javítás. Ha számodra ez nem elfogadható, nincsen semmi gond. Csak mondd, hogy nem, és elköszönünk. Kötöttségek nélkül!

Redőny javítás
azonnal.

Az esetek 95%-ában a helyszínen rögtön orvosoljuk a problémát, a legtöbb redőny javításhoz szükséges alkatrész megtalálható a kocsiban. Ennek köszönhetően, nem futunk felesleges köröket, és te gyorsabban használhatod újra elromlott redőnyödet!

Két gurtni csere esetén a harmadik ajándék!

5,0 – több mint 95 hitelesített értékelés alapján!

Röviden:
Mindenben

Bármilyen redőny javításban a segítségedre lehetünk, legyen szó gurtni cseréről, vagy leszakadt lamelláról. Több éves szakmai tapasztalunknak köszönhetően nincs előttünk akadály, nem hagyunk ott munkát, amíg nem működik újra a redőny!

Gurtni csere

14 mm-es szürkés fehér lapos gurtni.Újabb tipusú redőnyökhöz. Gurtni csere esetén az automata csere ára + 5 000Ft/db. 2 db gurtni csere esetén a 3. ajándék!

 
Automata csere

A lenti kis gurtni csévélő doboz. Fehér vagy barna színben. A fenti ár 1 darabra értendő, több automata egyidejű cseréjénél az ár kedvezőbb.

 
 
Lamella szakadás

A lamella szakadás azt jelenti, hogy a redőny lécei szakadtak szét, köznapian ketté vált a redőny. Néha elég csak kivenni a sérült lécet, viszont néha pótolni kell bele.

 
 
Görgő csere

A fenti kis gurtni bevezető görgő cseréje, általában akkor van rá szükség, ha eltörik vagy elkopik a görgő felülete. Érdemes rá figyelni, mert ezzel elkerülhető a gurtni elkopása.

 
Zsinór csere

Kör alakú, cipőfűző szerű felhúzó zsinór újabb tipusú redőnyökhöz. Zsinór csere esetén, az automata csere + 5 000 Ft/db. 2 db zsinór csere esetén a 3. ajándék!

 
Maxi gurtni csere

22 mm-es pamut gurtni régi típusú fa és műanyag redőnyökhöz. Általában a szélén lévő két csíkról, és az ablak feletti belső tokról a legkönnyebb felismerni.

 
 
Motoros redőny javítás

Az elektromos redőnyöknek több hibája is lehet, de legtöbbször a féder vagy a lamella szakad el, ha esetleg motort kell cserélni, az lényegesen költségesebb.

 
Egyéb redőny javítás

Akadozik? Szorul? Ezek már komplexebb hibák. Természetesen ezekben is tudunk segíteni, viszont ez mindenképp helyszíni megtekintést igényel. 

 

GY.I.K

Hol vállaltok munkát?

Budapesten és környékén folglakozunk redőny javítással.

Tényleg vállaltok időpont garanciát?

Igen! Ha nem érkeznénk meg a megbeszélt időintervallumban, a javítás költségének csak 70%-át kell fizetned. Mi ennyire szigorúan vesszük a megbízhatóságot!

Redőny javításra is vállaltok garanciát?

Igen! Minden általunk beszerelt alkatrészre garanciát vállalunk.

Számlát kapok?

Sajnálatos, hogy ezt le kell írni, de igen! Kapsz számlát a redőny javításról!

Mikor hívhatlak titeket?

Hétköznap 8-18 óra között, szombaton 8-14 között állunk rendelkezésedre.

Két gurtni csere esetén a harmadik ajándék!

5,0 – több mint 95 hitelesített értékelés alapján!

Kérj visszahívást!

Töltsd ki az adatokat és mi hamarosan keresni fogunk.

"*" indicates required fields

Név*