Redőny javítás Budapest

Redőny javítás gyorsan, precízen Budapesten, és környékén. Elszakadt a gurtni, foszlik a zsinór? Mi segítünk. Gyors kiszállásnak köszönhetően akár AZNAP elvégezzük a redőny javítást, hétvégén is, mindezt felár nélkül! Keressen bizalommal! 

Redlux Redőny - Főoldal

Gyors kiszállás!

A redőny javításokat gyorsan elvégezzük, hogy ön minél előbb használhassa nem működő redőnyét. Hívásától számítva akár 72 órán belül végzünk a redőny javítással!

Bankkártyás fizetés!

Minden kollégánkat felszereltünk egy mobil POS terminállal, így bankkártyájával kényelmesen és biztonságosan tud fizetni.

Ügyelünk a tisztaságra!

Minden lakást úgy kezelünk, mintha az otthonunk lenne. Kollégáink lábzsákot húznak, és kifejezetten ügyelnek a tisztaságra. A munka végeztével pedig össze szedik a szemetet.

Akár hétvégén is!

Tudjuk, hogy nehéz a munkával összeegyeztetni az időpontokat, és kellemetlen lehet hétvégén egy nem működő redőny. Nálunk hétvégére is kérhet időpontot felár nélkül!

Redőny javítás másképp!

Évek óta foglalkozunk árnyékolástechnikával. Cégünk megalapításakor a célunk az volt, hogy valami mást nyújtsunk az ügyfeleinknek, valami újat, valami 21. századit.

Ezért törekedtünk, és törekszünk ma is arra, hogy mi ne egy legyünk a sok közül. Mindig 110%-ot adunk a munkába, és a redőny javítást kellő odafigyeléssel végezzük el. A redőny javítása során feltárjuk a hiba forrását és javaslatot teszünk arra, hogyan lehetne elkerülni a jövőben a meghibásodást.

Hosszas évek kutatása után találtuk meg tökéletes üzleti partnereinket, akik azt a színvonalat képviselik az alkatrészek előállításában, amit ügyfeleink elvárnak.

Büszkén mondjuk, hogy mostanra elértük azt, hogy Magyarország egyik legjobbra értékelt szolgáltatói vagyunk, és ügyfeleink visszajelzése alapján kiváló szolgáltatást nyújtunk.

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Szolgáltatások

Számtalan ok miatt lehet szükségünk redőny javításra.Bármilyen redőny javításban tudunk segíteni, viszont az alábbi négy hiba miatt keresnek legtöbbször ügyfeleink:

Gurtni csere

Az elszakadt felhúzó zsinór és gurtni csere a leggyakrabban előforduló hiba, ha redőny javításról van szó. Sokszor az átvezető lyuk helytelen kifúrása okozza a szakadást.

Automata csere

A lenti gurtni csévélő dobozt hívjuk automatának. Az idő előrehaladtával a benne lévő rugó elgyengül, és eljön a csere ideje. Gurtni csere esetén érdemes az automatát is cserélni, így ön megspórolhatja a későbbi extra költségeket.

Lamella szakadás

Legtöbbször a műanyag lamellákal szerelt redőnyöknél szakadnek el, és olyankor a sérült léceket ki kell venni. Ha szerencsénk van, akkor van a redőnyben tartalék, és nem kell bele pótolni.

Motoros redőny javítás

Általában a lamella rögzítő féderek törnek el, és ilyenkor működés képtelen lesz a motoros redőnyünk. A másik leggyakoribb hiba, hogy a redőny alatt felejtenek valamit, és elindítják a motort.

Szolgáltatási területünk

Redőny javítást Budapesten és környékén vállalunk. Kiszállási díj nélkül, akár hétvégén is.

 

Új termék felszerelést a megrendelés nagyságától függően, akár az ország egész területén vállalunk.

Áraink

A lenti táblázatban láthatja az árainkat. Ezek minden költséget tartalmaznak, a kiszállást és az anyagot is beleértve. Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Mini gurtni csere

16 000 Ft/db

14 mm-es szürkés fehér gurtni, külső tokos, és új típusú felsőtokos redőnyökhöz. Gurtni csere esetén az automata csere ára + 5 000Ft/db. 2 db gurtni csere esetén a 3. ajándék!

Zsinór csere

16 000 Ft/db

Kör alakú, cipőfűző szerű felhúzó zsinór külső tokos, és új típusú felsőtokos redőnyökhöz. Zsinór csere esetén, az automata csere + 5 000 Ft/db. 2 db zsinór csere esetén a 3. ajándék!

Maxi gurtni csere

20 000 Ft/db

22 mm-es pamut gurtni régi típusú fa és műanyag redőnyökhöz. Általában a szélén lévő két csíkról a legkönnyebb felismerni.

Automata csere

16 000 Ft

A lenti kis gurtni csévélő doboz. Fehér vagy barna színben. A fenti ár 1 darabra értendő, több automata egyidejű cseréjénél az ár kedvezőbb.

Lamella szakadás

18 000 Ft-tól

A lamella szakadás azt jelenti, hogy a redőny lécei szakadtak szét, köznapian ketté vált a redőny. Néha elég csak kivenni a sérült lécet, viszont néha pótolni kell bele.

Motoros redőny javítás

20 000 Ft-tól

Az elektromos redőnyöknek több hibája is lehet, de legtöbbször a féder vagy a lamella szakad el, ha esetleg motort kell cserélni, az lényegesen költségesebb.

Görgő csere

15 000 Ft

A fenti kis gurtni bevezető görgő cseréje, általában akkor van rá szükség, ha eltörik vagy elkopik a görgő felülete.

Egyéb redőny javítás

20 000 Ft-tól

Akadozik? Szorul? Természetesen ezekben is tudunk segíteni, viszont ez mindenképp helyszíni megtekintést igényel. 

Így dolgozunk mi

Kapcsolatfelvétel

Felhívja az ügyfélszolgálatunkat, ahol előzetesen felmérjük igényeit, és időpontot egyeztetünk egy személyes felmérésre.

Kiszállás

Kollégáink megérkeznek, és felmérik a javításra szoruló redőny állapotát. Majd közlik önnel, hogy mi a probléma, és az mennyibe kerülne.

Redőny javítás

Ön elfogadja a kapott árajánlatot, és mi elvégezzük a redőny javítást. Az esetek többségében rögtön a helyszínen orvosolni tudjuk a problémát.

Elköszönés

Miután kollégáink végeztek, ön átveszi, és kipróbálja a megjavíott redőnyt, ha mindent rendben talált, akkor egy mosollyal az arcunkkal távozunk.

Miért minket válasszon redőny javításra?

  • Szakértelem és tapasztalat: Több éves tapasztalattal rendelkezünk a redőnyök, reluxák és szúnyoghálók terén. Munkánkat mindig a legmagasabb szakmai szinten végezzük.

 

  • Magas minőségű alkatrészek: Csak kiváló alkatrészeket használunk, hogy az általunk javított redőny évekig működjön.

 

  • Gyors és megbízható szolgáltatás: Munkatársaink gyorsan és precízen dolgoznak, így  a redőny javítása nem jelent hosszú várakozást.

 

  • Személyre szabott megoldások: Minden ügyfelünk egyedi. Meghallgatjuk redőny javítási igényeit és azokhoz igazítva kínálunk megoldásokat.

 

  • Versenyképes árak: Legyen szó motoros redőny javításról vagy egy gurtni cseréről igyekszünk a lehető legkedvezőbb árakat kínálni.

 

  • Elégedett ügyfelek: Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink gyakran ajánlanak minket redőny javításra ismerőseiknek.

 

  • Teljes körű szolgáltatás: A tanácsadástól, a gyors, és precíz javításig.

Ügyfeleink mondták

Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi ügyfeleink véleménye alapján  5 csillagos értékelésünk van!

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Kérjen visszahívást!

"*" indicates required fields

Név*

Hívjon most!

HTML Button Generator +36 30 606 6556