Rólunk

RedLux - rólunk

Mi vagyunk a RedLux

Amikor évekkel ezelőtt megalapítottuk vállalkozásunkat, egy egyszerű elképzeléssel indultunk el: olyan megoldásokat kínálni az embereknek, amelyekkel valóban megkönnyíthetjük és kényelmesebbé tehetjük otthonaikat. Mi nem csak egy vállalkozás vagyunk a piacon; mélyen elkötelezettek vagyunk a minőség és a hosszú távú ügyfél-elkötelezettség mellett.

A redőnyök, szúnyoghálók és reluxák piacán eltöltött évek alatt megtanultuk a szakma minden fortélyát, és mindig arra törekedtünk, hogy újításainkkal és folyamatos fejlődésünkkel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Az évek során számos kihívással, változással és fejlődéssel találkoztunk, de sosem térünk le a kitűzött útról: az Ön igényei és elégedettsége áll minden döntésünk középpontjában.

Miért minket válasszon?

  1. Szakértelmünk: Piaci jelenlétünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk. Tudjuk, mi a különbség a jó és a kiváló között. Éppen ezért csak alumínium és fa reluxákat kínálunk, mert nem hiszünk a műanyag minőségében.
  2. Személyre szabott megoldások: Tudjuk, hogy minden otthon és üzleti tér egyedi. Legyen szó szúnyoghálóról, redőnyről vagy reluxáról, a legjobb megoldást kínáljuk Önnek.
  3. Gyorsaság és rugalmasság: Akár 72 órán belül kiszállunk Budapest területén, hogy gyorsan és hatékonyan orvosoljuk redőnyével kapcsolatos problémáit.
  4. Megbízhatóság: Legyen szó vihar által sérült redőny javításáról, gurtni vagy automata cseréről, vagy bármilyen egyéb kihívásról, biztos lehet benne, hogy nálunk a legjobb kezekben van.

Elérhetőségek

Hétfő
8:00-18:00
Kedd
8:00-18:00
Szerda
8:00-18:00
Csütörtök
8:00-18:00
Péntek
8:00-18:00
Szombat
8:00-14:00
Vasárnap
ZÁRVA

Kérjen visszahívást!

"*" indicates required fields

Név*
Mivel kapcsolatban érdeklődik?*

Gyakran ismételt kérdések

Hol vállalnak munkát?

Alapesetben Budapest és vonzáskörzetében dolozunk, de nagyobb munkák esetén országosan is kiszállunk!

Tudok bankkártyával fizetni?

Igen, minden kollégánknál van mobil terminál, így ön kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával fizetni.

Mennyi idő alatt készül el egy új redőny?

A felméréstől számítva nagyjából 1-1.5 hét múlva tudjuk felszerelni új redőnyét.

Mennyi idő alatt készül el egy új szúnyogháló?

A felméréstől számítva 1-1.5 hét alatt tudjuk felszerelni a szúnyoghálókat, a RAL színesek illetve a pliszé szúnyoghálóknak ennél sajnos hosszab idő alatt készülnek el.

Milyen gyorsan tudnak redőny javítást vállalni?

Ez leterheltségünktől függ, viszont ha Budapesten keres redőny javítást nagy valószínűséggel 72 órán belül tudjuk vállalni.

Vállalnak garanciát a munkájukra?

Természetesen vállalunk, minden általunk beszerelt termékre egy év garanciát vállalunk, kivéve a motors redőny, ugyanis ott 5 év gyártói garancia van a motorra.