Az otthonok jövője – motoros redőnyök

Amikor egy épületet, házat vagy lakást nézünk, számtalan tényező hívja fel magára a figyelmet. Az ablakok, mint a természetes fény forrásai, központi szerepet játszanak egy tér hangulatának meghatározásában. Ma már az ablakokhoz kapcsolódóan egy modern, innovatív megoldás rukkolt előre: a motoros redőnyök. Ezen árnyékolási technológia nem csak azért vált népszerűvé, mert magas technológiai innovációt képvisel, hanem mert a kényelmet is a következő szintre emeli. Elképzelte már, hogy a redőnyt távirányítóval vagy akár okostelefonnal vezérelje? A sötétedéskor automatikusan lezáródó redőnyök, a kellemes reggeli fényre automatikusan felgördülő lamellák – a motoros redőnyökkel ez mind elérhetővé válik.

RedLux motoros redőny-1

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556
RedLux motoros redőny-2

Tökéletes árnyékolás és kényelem

Ha az otthona vagy irodája komfortjáról beszélünk, a motoros redőnyök kínálta előnyök nem hagyhatók figyelmen kívül. Elsődleges előnyként említhetjük a távvezérlés kényelmét. Akár az irodájából, akár a kanapé kényelméből is irányíthatja redőnyeit. Emellett energiahatékonyság tekintetében is kiválóak: a redőnyök napfény-szabályozási képessége hozzájárulhat a fűtés és hűtés költségeinek csökkentéséhez. Az alumínium redőnyökkel kombinálva pedig maximális biztonságot és hőszigetelést garantálnak. És ne feledjük a rovarok elleni védelmet: szúnyoghálóval is kérhetőek, így a kellemetlen rovarok távoltartása mellett is élvezhetjük a friss levegőt.

  Kérjen ingyenes felmérést ma!

  +36 30 606 6556

  A modern építészet csúcstechnológiája

  A motoros redőny egyértelműen a jövő árnyékolási technológiája. Az alumínium redőnyök robosztusságával és hőszigetelési képességével kombinálva a motoros redőnyök nem csak kényelmesek, hanem energiahatékonyak és biztonságosak is. Azok, akik már használják, tudják, hogy milyen mértékű komfortnövekedést hoznak az életükbe. Vége azoknak az időknek, amikor manuálisan kellett fel- és legördíteni a redőnyöket. Ráadásul a motoros redőnyök hosszú távon is megtérülnek, hiszen csökkentik az energiafogyasztást és növelik az ingatlan értékét.

  RedLux motoros redőny-3

  Kérjen ingyenes felmérést ma!

  +36 30 606 6556
  RedLux motoros redőny-4

  Nem érdemes lemaradni, ugye?

  Az élet tele van döntésekkel, de néhány döntés egyszerűbb, mint mások. A motoros redőny választása ilyen. Megkönnyíti a mindennapjait, javítja otthona vagy irodája komfortját, és hosszú távú megtakarítást jelent. Ráadásul most könnyen integrálható okos otthoni rendszerekbe is. Képzelje el, hogy a redőnyök leereszkednek, amikor a nap túl erős, vagy felgördülnek, amikor szellőztetni szeretne. Minden automatikusan, a legmodernebb technológia segítségével. Ne maradjon le róla!

  Árkalkulátor

  Kalkulátor használata

  • Válassza ki,hogy szúnyoghálóval vagy anélkül kéri a redőnyt. 
  • Válassza ki milyen színű redőnyt szeretne.
  • Adja meg a redőny szélességét, és magasságát. A pontosabb kalkuláció érdekében lehetőleg a tok külső szélességét és magasságát mérje.
  • Válassza ki, hogy hány darabot szeretne az adott méretű redőnyből.
  • Az “Új tétel” gombra kattintva plusz tételt  adhat a kalkulációhoz(Maximum 10 tételig, ennél nagyobb kalkuláció esetén, kérjük írjon e-mailt.), így komplett kalkulációt végezhet, akár az egész lakásra.
  • Kérjük írja be pontosan hány redőnyt szeretne.
  • Válassza ki, hogy kézi vagy motoros változatot szeretne.
  • Ha a motorost választotta, akkor kérjük jelölje meg, hogy táviranyítós vagy kapcsolós redőnyöket szeretne-e.
  • Ha a motor redőnyt választotta, kérjük jelölje meg, hogy szeretne-e okos redőnyt.
  • A jobb oldalon láthatja a kalkuláció összegzését,ellenőrizheti a méreteket, a színt, és a típust is.
  • Amennyiben szimpatikus önnek a kalkulált ár, kattintson az “Érdekel” gombra, ezután töltse ki a szükséges adatokat. Ezzel jelzi felénk, hogy szeretne kérni egy felmérést, illetve a rendszer a kalkulációt elküldi az ön e-mail címére.

  A kalkulált ár Budapestre és környékére vonatkozik, nem tartalmazza az ÁFA-t és a régi termék elszállítási költségét(ha van)

  Two columns
  Vertical
  Horizontal
  Alumínium redőny kalkulátor
  Végösszeg
  Name Total
  "{{getWooProductName}}" has been added to your cart
  Have a promocode?
  Promocode Hide Show

  Kérjen visszahívást!

  "*" indicates required fields

  Név*

  Hívjon most!

  HTML Button Generator +36 30 606 6556