Szúnyogháló felszerelés

Szúnyogháló felszerelés gyorsan, precízen Budapesten, és környékén. Szúnyogháló ablakra, ajtóra. Fix és felhúzható szúnyoghálók egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá pliszé szúnyoghálók is. Keressen bizalommal! 

Redlux Antracit oldalhúzós szúnyogháló - utána

Gyors kiszállás!

Hívásától számítva akár 72 órán belül végzünk a felméréssel! A gyártási időnk is rendkívül rövid, nagyjából 1 hét.

Bankkártyás fizetés!

Minden kollégánkat felszereltünk egy mobil POS terminállal, így bankkártyájával kényelmesen és biztonságosan tud fizetni.

Ügyelünk a tisztaságra!

Minden lakást úgy kezelünk, mintha az otthonunk lenne. Kollégáink lábzsákot húznak, és kifejezetten ügyelnek a tisztaságra. A munka végeztével pedig össze szedik a szemetet.

Akár hétvégén is!

Tudjuk, hogy nehéz a munkával összeegyeztetni az időpontokat, és kellemetlen lehet hétvégén egy nem működő redőny. Nálunk hétvégére is kérhet időpontot felár nélkül!

Fix Keretes Szúnyoghálók

Műanyag keretes: Ebben a rohanó világban, néha az egyszerű megoldások a legjobbak. Műanyag keretes szúnyoghálónk pontosan ezt az elvet követi. Hatékony és költséghatékony választás, mely ideális választás lehet Önnek, ha hosszútávú, megbízható védelmet keres otthona számára.

 

Alumínium keretes: Elegancia, erősség és hosszú élettartam egyben. Az alumínium keretes szúnyogháló azok számára készült, akik nem elégszenek meg az átlagos megoldásokkal. A RAL színskála összes színében kérhető, így bármely otthonhoz illeszkedik – Az alumínium keret nem csak az esztétikumot emeli a magaslatba, hanem rendkívül tartós is, így biztos lehet abban, hogy ez a háló még sokáig védi az otthonát.

Falcfix: Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kezükben tartani a gyeplőt. A Falcfix design a legmodernebb technológiával készül, mely szinte észrevétlenné teszi az ablakokon. Bármikor kivehető, ami könnyíti a szúnyogháló tisztítását is. Mivel közvetlenül az ablak falcába van rögzítve, a kilátást nem zavarja, mégis kivételes védelmet biztosít, mindezt fúrás, csavarozás nélkül.

 

RedLux fix szúnyoghálók - kategóriák

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556
RedLux rolós szúnyogháló-1

Rolós szúnyoghálók

Műszaki innováció és esztétikum találkozásának eredménye ez a kivételes rolós szúnyogháló, amely azok számára ideális, akik nem szeretnek kompromisszumokat kötni. 

Függőleges Rolós Szúnyogháló (Ablakra): Az ablakokon használt függőleges rolós szúnyoghálóink a kényelem és az esztétikum tökéletes kombinációját kínálják. A háló egyszerűen, akadálymentesen húzható fel és e le, így a szellőztetés sosem volt még ennyire egyszerű és rovarmentes. Az alumínium keretnek köszönhetően pedig a termék időtállósága is garantált. A finom mechanizmus gondoskodik arról, hogy a háló élettartama hosszabb legyen, a kérhető fék pedig megakadályozza a háló hirtelen visszacsapódását.

Vízszintes Rolós Szúnyogháló (Erkély- és teraszajtókra): Nagyobb nyílásoknál, például terasz- vagy erkélyajtóknál, a vízszintes rolós szúnyogháló a tökéletes választás. Kifejezetten ezekre a nagyobb nyílásokra lett kifejlesztve, hogy maximalizálja a védelmet, miközben minimalizálja az esztétikai kompromisszumokat. Egyedülálló dupla tokos kialakításával két szárnyas ajtókhoz is ideális, így a háló működése még rugalmasabb és zökkenőmentesebb. Az alumínium keretnek köszönhetően pedig az élettartam hosszabb, és az esztétikai megjelenés is kifogástalan.

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Pliszé szúnyogháló

Amikor a modern design és a praktikum összetalálkozik, az eredmény a pliszé szúnyogháló. Ezt a különleges kivitelű hálót azoknak ajánljuk, akik a tradicionális megoldások mellett valami egyedire és kifinomultabbra vágynak.

A pliszé szúnyogháló nem csak esztétikai szempontból áll ki a tömegből. Az egyik legfőbb előnye, hogy rendkívül vékony kialakításának köszönhetően minimalista megjelenést biztosít, miközben kisebb helyet foglal. Így kiválóan alkalmazható olyan helyeken is, ahol a helykorlátozások miatt a többi megoldás nem lenne megfelelő.

Ráadásul a pliszé szúnyoghálóval nem csak az alap méretű ablakokat és ajtókat tudjuk lefedni. Elérhetővé tettük a  dupla tokos változatát is, amely lehetővé teszi nagyobb terasz- és erkélyajtók, sőt akár teljes teraszok szúnyogmentességét. Az alumínium keret biztosítja a termék tartósságát és időtállóságát.

Válassza a pliszé szúnyoghálót, ha nem csak egy egyszerű rovarvédelmi megoldást keres, hanem valami stílusosat és modernet, ami minden évszakban megállja a helyét.

RedLux pliszé szúnyogháló - kategóriák
RedLux tolóajtós szúnyogháló - kategóriák

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós szúnyogháló a nagyobb felületek védelmének ideális megoldása. Kiválóan alkalmas erkélyek, teraszok, nagyobb nyílászárók védelmére, melyeknél fontos a gyors és könnyű hozzáférés.

Ennek a szúnyoghálónak az előnye abban rejlik, hogy a használaton kívüli időszakban egyszerűen félretolható, így nem zavarja a kilátást és lehetővé teszi a szabad átjárást. Az alumínium keret garantálja a szilárdságot és az éveken át tartó tartósságot, míg a finomhálós szövés biztosítja, hogy még a legkisebb rovarok se juthassanak be.

Azt is örömmel jelentjük, hogy tolóajtós szúnyoghálónkat az RAL színkatalógus összes színében rendelheti. Ez lehetővé teszi, hogy a szúnyogháló tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához és színvilágához, megőrizve az épület esztétikáját, miközben hatékony védelmet nyújt a rovarokkal szemben.

Válassza a tolóajtós alumínium keretes szúnyoghálót, ha egy harmonikus, mégis praktikus megoldást keres, amely képes alkalmazkodni otthona minden szegletéhez.

Árkalkulátor

Kalkulátor használata

  • Válassza ki a szúnyogháló típusát. Ha emeleti lakásról van szó, és kívülről nem férünk hozzá az ablakhoz, akkor csak a rolós és a falcfix szúnyogháló szerelhető fel.
  • Válassza ki a szúnyogháló keretének a színét. Fontos, hogy ez csak a keret színére vonatkozik. Szúnyoghálóinkat minden esetben antracit szürke (szabad szemmel alig észrevehető) színű üvegszálas hálóval szereljük.
  • Adja meg a szúnyogháló szélességét, és magasságát. A pontosabb kalkuláció érdekében lehetőleg a tok külső szélességét és magasságát mérje.
  • Válassza ki, hogy hány darabot szeretne az adott méretű szúnyoghálóból.
  • Az “Új tétel” gombra kattintva plusz tételt  adhat a kalkulációhoz(Maximum 10 tételig, ennél nagyobb kalkuláció esetén, kérjük írjon e-mailt.), így komplett kalkulációt végezhet, akár az egész lakásra.
  • A jobb oldalon láthatja a kalkuláció összegzését,ellenőrizheti a méretek, a színt, és a típust is.
  • Amennyiben szimpatikus önnek a kalkulált ár, kattintson az “Érdekel” gombra, ezután töltse ki a szükséges adatokat. Ezzel jelzi felénk, hogy szeretne kérni egy felmérést, illetve a rendszer a kalkulációt elküldi az ön e-mail címére.

A kalkulált ár Budapestre és környékére vonatkozik, nem tartalmazza az ÁFA-t és a régi termék elszállítási költségét(ha van)

Two columns
Vertical
Horizontal
Árkalkulátor
Végösszeg
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Kérjen visszahívást!

"*" indicates required fields

Név*

Hívjon most!

HTML Button Generator +36 30 606 6556