Az Innovatív Biztonság Megtestesítője

Az otthonunk vagy irodánk ablakai sokkal többet jelentenek, mint csak üvegen át nézni a világot. A megfelelő árnyékolás kulcsfontosságú lehet az energiahatékonyság, a biztonság és az esztétika szempontjából. Az alumínium redőnyök az árnyékolás modern megközelítését kínálják, ötvözve a funkcionalitást és az esztétikai vonzerőt.

Gondoljunk bele, hogy milyen hatással vannak a napsugarak a belső hőmérsékletre. A túlzott napfény nemcsak a bútorok károsodását okozhatja, hanem komolyan növelheti a klímaberendezés működtetésének költségeit is. Az alumínium redőnyök hőszigetelt lamellái hatékonyan blokkolják a nap sugarait, lehetővé téve a hőmérséklet szabályozását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a természetes fény iránti igényünkben.

Az alumínium redőnyök designja is a funkcionalitást és az esztétikát tükrözi. A kiváló minőségű anyagok és a modern tervezés együttese gondoskodik arról, hogy ezek az árnyékolók stílusosak és időtállóak legyenek, kiegészítve a modern és hagyományos építészeti stílusokat egyaránt.

Redlux alumínium redőny-1

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556
RedLux alumínium redőny - 6

Sokoldalú megoldás az otthonába

Egy ablakárnyékoló kiválasztásakor természetesen számos szempontot érdemes figyelembe venni. Az alumínium redőnyök hőszigetelt lamellái nemcsak az energiaköltségek csökkentésében segítenek, hanem hatékony védelmet is biztosítanak a kíváncsi tekintetek ellen, és javítják az otthon biztonságát. A feltolásgátló technológiával ezek az árnyékolók még inkább megnehezítik az illetéktelen behatolást, így egy plusz biztonsági réteget képeznek otthona számára.

És itt még nincs vége. Gondoljunk a rovarokra, mint a szúnyogokra és poloskákra. Hányszor zavart minket meg egy-egy nyári este alatt egy-egy csípés? Az alumínium redőnyök szúnyoghálóval is rendelhetők, ami azt jelenti, hogy nyitott ablaknál is élvezhetjük a friss levegőt anélkül, hogy aggódnunk kellene a rovarok miatt.

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Minőségi szinonímája

Az otthon vagy az iroda biztonságának és kényelmének növelése érdekében nemcsak az árnyékolás minősége a lényeges, hanem az is, hogy milyen anyagból készül. Az alumínium redőny nem csak egy árnyékoló eszköz. Ez egy komplex megoldás, amely számtalan előnyt kínál. Az alumínium redőnyök lamellái hőszigeteltek, ami hozzájárul az épület energiamegtakarításához, függetlenül az évszaktól. Télen melegen tartja az otthonát, nyáron pedig hűsíti azt.

A feltolásgátló rendszerrel ellátott lamellák nemcsak az időjárás viszontagságai ellen nyújtanak védelmet, hanem növelik az otthon vagy iroda biztonságát is. Bűnözők és illetéktelen behatolók számára nehezebbé válik a belépés, mivel az alumínium redőnyök ezen kiváló biztonsági intézkedéssel rendelkeznek.

De ne feledje: az alumínium redőnyök a jövőbe is tekintenek. A technológiai fejlődéssel összhangban, a későbbiekben ezek a redőnyök könnyedén motorizálhatók, sőt, okostelefonnal is vezérelhetőek. Ez azt jelenti, hogy egy már meglévő beruházás is további komfortot és modernizációt kínálhat az évek során.

RedLux alumínium redőny - 2

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556
RedLux alumínium redőny

Elégedett az átlaggal vagy többet akar?

A tökéletes otthon vagy iroda nem áll meg a falak és a tető között. Az apró részletek, mint az alumínium redőnyök, jelentősen hozzájárulnak az életminőséghez. Minden nap, amikor hazaérkezik vagy beér az irodába, észreveszi azt a különbséget, amit ezek a redőnyök kínálnak: tökéletes fényviszonyok, kellemes hőmérséklet és megnyugtató biztonság.

Ne várjon tovább. Élvezze az azonnali előnyöket és az hosszú távú megtérülést, amit az alumínium redőnyök kínálnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és fedezze fel, hogyan teheti otthonát vagy irodáját még komfortosabbá, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá. Egy telefonhívás vagy egy e-mail mindössze néhány perc, de az előnyök, amelyeket kap, hosszú éveken át kísérhetik.

Árkalkulátor

Kalkulátor használata

 • Válassza ki,hogy szúnyoghálóval vagy anélkül kéri a redőnyt. 
 • Válassza ki milyen színű redőnyt szeretne.
 • Adja meg a redőny szélességét, és magasságát. A pontosabb kalkuláció érdekében lehetőleg a tok külső szélességét és magasságát mérje.
 • Válassza ki, hogy hány darabot szeretne az adott méretű redőnyből.
 • Az “Új tétel” gombra kattintva plusz tételt  adhat a kalkulációhoz(Maximum 10 tételig, ennél nagyobb kalkuláció esetén, kérjük írjon e-mailt.), így komplett kalkulációt végezhet, akár az egész lakásra.
 • Kérjük írja be pontosan hány redőnyt szeretne.
 • Válassza ki, hogy kézi vagy motoros változatot szeretne.
 • Ha a motorost választotta, akkor kérjük jelölje meg, hogy táviranyítós vagy kapcsolós redőnyöket szeretne-e.
 • Ha a motor redőnyt választotta, kérjük jelölje meg, hogy szeretne-e okos redőnyt.
 • A jobb oldalon láthatja a kalkuláció összegzését,ellenőrizheti a méreteket, a színt, és a típust is.
 • Amennyiben szimpatikus önnek a kalkulált ár, kattintson az “Érdekel” gombra, ezután töltse ki a szükséges adatokat. Ezzel jelzi felénk, hogy szeretne kérni egy felmérést, illetve a rendszer a kalkulációt elküldi az ön e-mail címére.

A kalkulált ár Budapestre és környékére vonatkozik, nem tartalmazza az ÁFA-t és a régi termék elszállítási költségét(ha van)

Two columns
Vertical
Horizontal
Alumínium redőny kalkulátor
Végösszeg
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Kérjen visszahívást!

"*" indicates required fields

Név*

Hívjon most!

HTML Button Generator +36 30 606 6556