Redőny felszerelés

Redőny felszerelés Budapesten és környékén! Kézi mozgatású műanyag és alumínium redőny, akár szúnyoghálóval is. Motoros redőnyeinket csak alumínium kivitelben kínáljuk, a tartósság jegyében. Kérje ingyenes felmérésünket még ma!

Redlux Redőny - Főoldal

Gyors kiszállás!

A redőnyök felmérését gyorsan, akár 72 órán belül megtudjuk ejteni. A gyártási idő miatt se kell aggódnia, 1-1.5 héten belül élvezheti új redőnyét.

Bankkártyás fizetés!

Minden kollégánkat felszereltünk egy mobil POS terminállal, így bankkártyájával kényelmesen és biztonságosan tud fizetni.

Ügyelünk a tisztaságra!

Minden lakást úgy kezelünk, mintha az otthonunk lenne. Kollégáink lábzsákot húznak, és kifejezetten ügyelnek a tisztaságra. A munka végeztével pedig össze szedik a szemetet.

Akár hétvégén is!

Tudjuk, hogy nehéz a munkával összeegyeztetni az időpontokat.Mind a felmérést, mind a beszerelés időpontját kérheti hétvégére.

Műanyag redőny

A műanyag redőny a költséghatékonyság és tartósság tökéletes kombinációja. Ezen árnyékoló technikai megoldások az otthona komfortjának növelése mellett kiváló UV- és hővédelmet is kínálnak, miközben jelentős mértékben csökkentik a hőveszteséget. Egyedülálló tulajdonságaik között szerepel az időjárás állóság, valamint a könnyű karbantarthatóság. Amennyiben extra védelmet szeretne a rovarok ellen, választhat szúnyoghálós verziót is. Végezetül pedig a műanyag redőny ár-érték aránya is páratlan a piacon, így ideális választás mindenki számára.

RedLux műanyag redőny - kategóriák

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556
RedLux alumínium redőny -kategóriák

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök esztétikai és funkcionális előnyeit egyaránt keresik az ügyfelek. Az alumínium, mint anyag, rendkívül erős és könnyű, ami lehetővé teszi a redőnyök tartósságának és robosztusságának kombinációját, anélkül hogy túlsúlyosak lennének. A beépített feltolás gátlónak köszönhetően otthona biztonságát is növelheti. A színválaszték szinte végtelen, így minden épülethez és stílushoz megtalálja a tökéletes illeszkedést. Hőszigetelt lamellái segítenek energiát megtakarítani, így nyáron meggátolja a lakás felmelegedését, télen pedig csökkenti a hőveszteséget. És igen, ha zavarnák a kellemetlen rovarok, kérheti az alumínium redőnyöket szúnyoghálóval is!

Kérjen ingyenes felmérést ma!

+36 30 606 6556

Motoros redőny

Komfort és innováció találkozása. A motoros redőnyök a modern technológia és a funkcionalitás csúcsát képviselik. Egy gombnyomással irányíthatja redőnyeit, legyen szó távirányítóról vagy akár okostelefonos alkalmazásról. A motoros megoldás kiválóan alkalmas nagyobb ablakokhoz vagy nehezen elérhető helyekre. Ezen kívül az automatizált rendszerek további energiamegtakarítást is biztosítanak, hiszen a nap folyamán a lehető legoptimálisabban szabályozhatja a napfényt és a hőmérsékletet. És ha aggódna a rovarok miatt, nincs miért – a motoros redőnyök szúnyoghálóval is rendelhetők, így biztosan élvezheti a nyitott ablakok előnyeit anélkül, hogy rovarok zavarnák.

RedLux motoros redőny-kategóriák

Ők már döntöttek, és ön?

Kérjen visszahívást!

"*" indicates required fields

Név*

Hívjon most!

HTML Button Generator +36 30 606 6556